Spremljajte nas

Konzultacija na daljavo

Včasih je res težko uskladit vse termine in potovanja, predvsem v času prometnih konic, zastojev in podobno. Zakaj v tem primeru ne bi uporabili sodobno telekomunikacijsko tehniko. Na primer Skype. No ja,  ne more nadomestiti osebnega kontakta. To nikakor ne. Je pa lahko dobrodošla pomoč in nadomestilo. Govorimo izključno o video-razgovoru! Samo glasovi klic (kakor telefon) niti pogojno ne more nadomestiti osebnega stika.

Za prvi obisk pri meni (nekako po tihem) odsvetujem video klic, saj zelo omeji t.i. neverbalno komunikacijo. Če je le ena možnost, mora prva konzultacija biti v obliki osebnega stika. Za vse nadaljnje pa lahko uporabimo to metodo, v kolikor je za vas dovolj sprejemljiva (hitrejša, cenejša, enostavnejša … nikakor pa ne boljša z vidika kakovosti).

Opomba: Pri moteni ali slabši internetni povezavi se popačijo tudi t.i. komunikacijski kanali, samo sporočilo in tudi razumevanje. Na obeh straneh. Jaz ne bom vsega uspel razumeti tako, kakor ste vi mislili, vi boste imeli težave z razumevanjem tega, kar vam bom jaz povedal.

V smislu same tehnike izvedbe takšne konzultacije pa ni nobenih težav. Po predhodno izmenjanih naslovih in dogovorjenem terminu se pokličeva. Pri tem mora biti tudi vaša web kamera aktivna.

Biologika Atlas organov, uvodni del

Podrobno predstavitev osnov Biologike nove medicine si oglejte na zelenih straneh Biologika Atlas Organov, ki ga lahko pridobite brezplačno.