Spremljajte nas

UVOD V NOVO MEDICINO

Informativne predstavitve nove medicine

Predstavitev je namenjena širitvi osnovnih informacij o novi medicini. Organiziramo jo v različnih mestih in t.i. spoznavni večer predstavlja približno dvourni program. Tukaj v približno 40 minutah predstavim temeljna spoznanja nove medicine in njenih 5 naravnih bioloških zakonov. V preostalem času si bomo ogledali nekaj konkretnih primerov iz prakse in priložnost bo tudi za vaša vprašanja.

Vsebina in program delavnice

Ste kdaj podvomili v resničnost trditve, da je za bolezen kriva genetika, okvara, napaka v delovanju organizma, usoda ali božja kazen? Vsaj dva tisoč let, zadnjih sto pa še bolj izrazito, nas v to prepričuje tudi uradna medicinska stroka. Na tem izhodišču temelji praktično vse od postavitve diagnoz do postopkov zadavljenja in terapij. Pa je to dejansko res? So za vas trditve glede okvar v delovanju organizma edina, neizpodbitna in dokončna temeljna (božja) resnica ali pa spadate v skupino zmernih skeptikov, ki dopuščamo možnost tudi drugačnemu pogledu na nastanek in razvoj bolezni?

Dvom je povsem normalna sestavina zdravega razuma pri človeku, ki je pripravljen odgovorno prevzeti življenje v svoje roke. Biologika oziroma nova medicina, ki temelji na odkritjih dr. Hamerja, pomeni novo paradigmo, potrditev pravilnosti vašega dvoma v stare resnice. Biološki procesi, ki smo jim prej rekli bolezni, postanejo logične in razumljive. S tem izgine tudi strah pred tako imenovanimi neozdravljivimi boleznimi, kot je na primer rak.

Na uvodni predstavitvi boste spoznali osnove o povezanosti in medsebojni odvisnosti v delovanju psihe, možganov in telesa. Predstavili vam bomo pet naravnih bioloških zakonov, ki vam bodo v pomoč pri raziskovanju vzrokov vaših zdravstvenih težav ali mogoče bolezni vaših bližnjih. To je pomembno, če želite dobiti odgovore na vprašanja, kot so: »Zakaj jaz? Zakaj takšna bolezen? Zakaj ravno sedaj? Zakaj takšna intenziteta bolezni? Kakšen izid bolezni lahko pričakujem?« in podobno. Biologika – nova medicina je resnično znanstvena veda, njene trditve so dokazljive z metodologijo sodobnega znanstvenega pristopa. Je racionalna, enostavna, logična in inženirsko natančna. Njeno poznavanje in upoštevanje v vsakodnevnem življenju lahko zagotovi, da se izognemo smrtnim boleznim.

Biologika Atlas organov, uvodni del

Podrobno predstavitev osnov Biologike nove medicine si oglejte na zelenih straneh Biologika Atlas Organov, ki ga lahko pridobite brezplačno.