Spremljajte nas

Biologika in nova medicina – Modul 4

To je četrta in hkrati zadnja delavnica v nizu štirih modulov, ki se vsebinsko in po obsegu nadgrajujejo ena na drugo in tako skupno tvorijo zaokroženo celoto osnovnih informacij o biologiki novi medicini.

Program delavnice:

Prvi dopoldanski sklop (9-11):

Ponavljanje in obravnava vprašanj iz predhodnih modulov

Entoderma – mezoderma. Osnovne značilnosti ektodermalnih tkiv.
Drugi dopoldanski sklop (11-13): 

Ektodermalna tkiva in njihove spremembe

Spolno posestne zone v možganski skorji, tkiva, organi in njihovi biološki konflikti: grlo, sapnik in bronhiji, koronarne vene in arterije, vrat in ustje maternice, srčni infarkt, želodec in dvanajsternik, žolčni kanali in žolčnik, hemoroidi, ledvični meh, mehur, sečevoda in sečnik.
Prvi popoldanski sklop (14-16):

Spremembe v razpoloženju in psihične motnje

Spremembe v razpoloženju in psihične motnje Osnovni pojmi in relacije pri biologični obravnavi vedenjskih in psihičnih težav. Entodermalne konstelacije: demenca, Alzheimerjeva bolezen; mezodermalne konstelacije: agresivno asocialno vedenje, shizofrenija, vedenjske motnje in samopodoba, ektodermalne konstelacije: paranoja itd.
Drugi popoldanski sklop (16-17): 

Spremembe v razpoloženju in psihične motnje

Skorja velikih možganov in njegovi režnji, konstelacije v možganski skorji. Specifične konstelacije spolno posestnih zon.
Preden se razidemo (17-18):

Vprašanja in odgovori


Biologika Atlas organov, uvodni del

Podrobno predstavitev osnov Biologike nove medicine si oglejte na zelenih straneh Biologika Atlas Organov, ki ga lahko pridobite brezplačno.