Spremljajte nas

Cenik osebnih svetovanj

Prvo srečanje

 60 €

Trajanje:  od 2 do 2,5 ure

Nadaljna srečanja

50 €

Trajanje:  od 1 do 1,5 ure

Veliki paket osebnih konzultacij

200 €

(prvo srečanje + 4 dodatna)

Mali paket osebnih konzultacij

150 €

(prvo srečanje + 2 dodatna)

Skype konzultacije

35 €

Trajanje:  od 1 do 1,5 ure

Paket treh Skype konzultacij

90 €

Davek na dodano vrednost v navedenih cenah ni vklučen, saj nisem zavezanec za obračun DDV.

Zaradi poenostvitve postopkov, ki so posledica novih davčnih predpisov vas resnično prosim, da znesek za osebna sevtovanja nakažete na moj tekoči račun najmanj vsaj nekaj dni prej.

Podrobnosti glede nakazila (položnico) vam lahko pošljem posebej na vaš elektronski naslov ali pa (če ste dovolj vešči, lahko uporabite spodnji vzorec:

UPN-konzultacije
*spremeniti morate rumeno označena polja!

Možnost odpovedi in vračilo nakazila:

V kolikor bi se zgodilo, da kljub vsemu ne bi mogli priti na konzultacije v dogovorjenem terminu, vas prosim za pravočasno opozorilo, po možnosti pisno. Lahko se bomo dogovorili za drug termin. V kolikor pa se v tem času premislite (na to imate pravico največ 30 dni), vam znesek vrnem v celoti .

V kolikor boste zakupili katerega od paketov, nato pa se boste odločili za predčasno prekinitev, pa vam lahko povrnem samo tisti znesek, ki se dejansko nanaša na neizvedeno storitev. Npr. Odločili ste se za veliki paket, nato pa po treh srečanjih ugotovite, da to ni za vas in želite prekiniti. V tem primeru vam lahko povrnem razliko, ki je med malim in velikim paketom ali 50 €.

Biologika Atlas organov, uvodni del

Podrobno predstavitev osnov Biologike nove medicine si oglejte na zelenih straneh Biologika Atlas Organov, ki ga lahko pridobite brezplačno.