Spremljajte nas

Obvestilo

Dragi obiskovalec!

Iz objektivnih razlogov do nadaljnjega ne izvajamo predavanj in ne konzultacij, gradiva niso dosegljiva. Velika  verjetnost je, da bo to trajno. Ostala bo le spletna stran z obstoječimi informacijami, ki so namenjeni temu, da si dopolnjujete svoje znanje.

S spoštovanjem,
Jozsef Varga

Biologika in nova medicina

Veda o biolških programih v živih organizmih – čustveno ozadje bolezni

Bolezen ali biološka sprememba v organizmu

Je bolezen res neizogibna in matematično determinirana posledica čustvenih nihanj?

Trideset let in več je že minilo, odkar je dr. Ryke Geerd Hamer prišel do presenetljivih odkritij na področju medicinske znanosti.

Nova medicina pomeni radikalni korak naprej in ruši številne na videz znanstvene predpostavke dosedanje stroke. Končno imamo možnost razumeti bolezen, ki je pomembno prepletanje procesov, kateri tečejo med dušo in možgani ter seveda organom, ki ga določen možganski rele nadzira. Ovrže dosedanji pogled, ki bolezen smatra za posledico nepopolnosti ali okvare v delovanju narave. GNM z znanstvenimi kriteriji utemeljeno ovrže mit in razkrije zmotnost prepričanja o zlonamernih rakastih celicah ali uničujočih mikroorganizmih, identificira in sistematizira tudi „infekcijske bolezni”. Pri spoznavanju dodatnih informacij se izkaže, da so rakasta obolenja povsem razumni biološki superprogrami narave in se dogajajo že milijone let. Njihovo poslanstvo pa je, da nam rešujejo življenje, prilagajajo in spreminjajo telo, da bi s tem  zagotovili preživetje in obstoj vrste.

Dr. Ryke Geerd Hamer je 02.07.2017 zapustil svoje tukajšnje zemeljsko bivanje. To, kar nam je dal, bi lahko primerjali kvečjemu s Prometejem (tudi njuni usodi sta si podobni). Na teh straneh lahko najdete tudi vi odgovor na psihično oziroma čustveno ozadje (vaših) sprememb ali bolezni ter mehanizem delovanja:

  • bolezni srca in ožilja (npr. infarkt, visok krvni pritisk, holesterol, bolezni koronarnih žil itd.)
  • rakastih obolenj (npr. rak dojke, prostate, debelega črevesa, rak na pljučih, ciste v jajčnikih itd.)
  • vnetja, ulkusi (npr. vnetje trebušne slinavke, pljuč, bronhijev, jeter, ledvic in mehurja, nožnice itd.)
  • druga obolenja, npr. diabetes, multipla skleroza, alergije, neplodnost pri ženskah itd.
  • in tudi psihična obolenja, kot so demenca, depresije, vedenjske motnje itd.

Izobraževalne delavnice po programu Biologika Open University

Skupno so štirje moduli, vsak po en cel dan oziroma 10 ur. Posamezne vsebine se sistematično dopolnjujejo in nadgrajujejo in skupaj tvorijo zaokroženo celoto, ki je dobra podlaga za nadaljnje raziskovanje lastnih vzorcev in uporaba v vsakdanji praksi.

Spoznavni večeri

Uvodno predavanje o novi medicini

Predstavitev je namenjena širitvi osnovnih informacij o novi medicini. Organiziramo jo v različnih mestih in t.i. spoznavni večer predstavlja približno dvourni program.

Zadnje objave

Biologika Atlas organov, uvodni del

Podrobno predstavitev osnov Biologike nove medicine si oglejte na zelenih straneh Biologika Atlas Organov, ki ga lahko pridobite brezplačno.