Spremljajte nas

Sledi v pesku

Nekoč je sanjal, da se je z Bogom sprehajal na morski obali, kjer so se pojavljali prizori iz njegovega življenja. Pri vsakem prizoru je v pesku zagledal dve sporedni liniji sledi: svoje in Božje.

Ko se je končal tudi zadnji prizor njegovega življenja, je pogledal nazaj in s presenečenjem opazil, da je v nekaterih primerih bila v pesku vidna le ena sled. Ugotovil je tudi, da so to bila najtežja in najbolj žalostna obdobja njegovega življenja. To mu ni dalo miru, zato je vprašal Boga:

– Gospod! Obljubil si, da če ti bom sledil, boš vedno ob meni. Kljub temu vidim, da je v najtežjih obdobjih le ena sled v pesku. Ne razumem zakaj si me zapustil ravno takrat, ko sem te najbolj potreboval?

In Bog je odgovoril: “Dragi otrok! Rad te imam in te nikoli nebi zapustil. Zato vidiš ponekod le eno sled, ker ko si preživljal najtežje čase in resnično trpel, sem te vzel v svoje naročje in te nosil.”

Share

Biologika Atlas organov, uvodni del

Podrobno predstavitev osnov Biologike nove medicine si oglejte na zelenih straneh Biologika Atlas Organov, ki ga lahko pridobite brezplačno.