Videoteka

Vse videoposnetke si lahko ogledate na kanalu PODZAVEST.SI

Osnove nove medicine


Čustva vplivajo na telo? Uvod v novo medicino. Predstavitev petih naravnih bioloških zakonov. Pomoč pri spoznavanju naravni procesov v organizmu. Prvo tovrstno gradivo pri nas.

Kostni rak

To je zares neverjetna a resnična zgodba. József je zbolel za kostnim rakom in sedaj sam pripoveduje svojo zgodbo tako, kakor jo je v resnici doživljal. Upanje torej obstaja, nikar ne vrzite puške v koruzo.
V prevodu je sicer nekaj strokovnih izrazov iz Biologike, nove medicine, toda vmesne razlage bi zelo motile sam posnetek.

Rak dojke


Tega niste pričakovali! ŠOKANTNO! Priznani madžarski zdravnik govori o raku dojke. Resnično zanimiv video!

Alergije


Takšna fama okrog alergij! Namerno zavajanje in vzbujanje lažnega strahu ali pa zgolj neznanje? Roberto Barnai je vrhunski poznavalec nove medicine, mentor in konzultant. Je tisti, ki je pred desetimi leti prinesel to znanje med nas.

Leukemija in Biologika

V preteklosti so ob pomanjkanju informacij in znanja o medsebojnih odvisnostih bioloških procesov v živih organizmih pogosto prihajali do napačnih sklepov. Tako je bilo tudi v primeru leukemije, ki so mu napačno obesili znamko “krvni rak”. V bistvu pa gre za povsem nedolžen spremljajoči simptom regenerecije kosti.
Danes se nam ni treba več prestrašiti diagnoz, saj poznam dejansko ozadje, ki je do te spremembe pripeljalo. To pa je osnovni pogoj za uspešno rešitev in ponovno vzpostavitev ravnotežja.