Informativne predstavitve nove medicine

Ste kdaj podvomili v resničnost trditve, da je za bolezen kriva genetika, okvara, napaka v delovanju organizma, usoda ali božja kazen? Vsaj dva tisoč let, zadnjih sto pa še bolj izrazito, nas v to prepričuje tudi uradna medicinska stroka. Na tem izhodišču temelji praktično vse od postavitve diagnoz do postopkov zadavljenja in terapij. Pa je to dejansko res? So za vas trditve glede okvar v delovanju organizma edina, neizpodbitna in dokončna temeljna (božja) resnica ali pa spadate v skupino zmernih skeptikov, ki dopuščamo možnost tudi drugačnemu pogledu na nastanek in razvoj bolezni?

Dvom je povsem normalna sestavina zdravega razuma pri človeku, ki je pripravljen odgovorno prevzeti življenje v svoje roke. Biologika oziroma nova medicina, ki temelji na odkritjih dr. Hamerja, pomeni novo paradigmo, potrditev pravilnosti vašega dvoma v stare resnice. Biološki procesi, ki smo jim prej rekli bolezni, postanejo logične in razumljive. S tem izgine tudi strah pred tako imenovanimi neozdravljivimi boleznimi, kot je na primer rak.

Na uvodni predstavitvi boste spoznali osnove o povezanosti in medsebojni odvisnosti v delovanju psihe, možganov in telesa. Predstavili vam bomo pet naravnih bioloških zakonov, ki vam bodo v pomoč pri raziskovanju vzrokov vaših zdravstvenih težav ali mogoče bolezni vaših bližnjih. To je pomembno, če želite dobiti odgovore na vprašanja, kot so: »Zakaj jaz? Zakaj takšna bolezen? Zakaj ravno sedaj? Zakaj takšna intenziteta bolezni? Kakšen izid bolezni lahko pričakujem?« in podobno. Biologika – nova medicina je resnično znanstvena veda, njene trditve so dokazljive z metodologijo sodobnega znanstvenega pristopa. Je racionalna, enostavna, logična in inženirsko natančna. Njeno poznavanje in upoštevanje v vsakodnevnem življenju lahko zagotovi, da se izognemo smrtnim boleznim.

Predstavitev je namenjena širitvi osnovnih informacij o novi medicini. Organiziramo jo v različnih mestih in t.i. spoznavni večer predstavlja približno dvourni program. Tukaj v približno 40 minutah predstavim temeljna spoznanja nove medicine in njenih 5 naravnih bioloških zakonov. V preostalem času si bomo ogledali nekaj konkretnih primerov iz prakse in priložnost bo tudi za vaša vprašanja.

Aktualne prireditve