Cenik osebnih svetovanj

Osebne konzultacije, prvo srečanje (cca. 2 – 2,5 h) ………      60,00 €
Osebne konzultacije, nadaljnja srečanja (cca 1 – 1,5 h) ……  50,00 €
Osebne konzultacije, veliki paket (prvo in 4 dodatne) …… 200,00 €
Osebne konzultacije, mali paket (prvo in 2 dodatni) ……    150,00 €
Skype konzultacije (1 – 1,5 h) ……………………………             35,00 €
Paket treh Skype konzultacij ………………………………          90,00 €

Davek na dodano vrednost v navedenih cenah ni vklučen, saj nisem zavezanec za obračun DDV. Zaradi poenostvitve postopkov, ki so posledica novih davčnih predpisov vas resnično prosim, da znesek za osebna sevtovanja nakažete na moj tekoči račun najmanj vsaj nekaj dni prej.

Podrobnosti glede nakazila (položnico) vam lahko pošljem posebej na vaš elektronski naslov ali pa (če ste dovolj vešči, lahko uporabite spodnji vzorec:

UPN-konzultacije
*spremeniti morate rumeno označena polja!

Možnost odpovedi in vračilo nakazila:

V kolikor bi se zgodilo, da kljub vsemu ne bi mogli priti na konzultacije v dogovorjenem terminu, vas prosim za pravočasno opozorilo, po možnostih pisno. Lahko se bomo dogovorili za drug termin. V kolikor pa se v tem času premislite (na to imate pravico največ 30 dni), vam znesek vrnem v celoti .

V kolikor boste zakupili katerega od paketov, nato pa se boste odločili za predčasno prekinitev, pa vam lahko povrnem samo tisti znesek, ki se dejansko nanaša na neizvedeno storitev. Npr. Odločili ste se za veliki paket, nato pa po treh srečanjih ugotovite, da to ni za vas in želite prekiniti. V tem primeru vam lahko povrnem razliko, ki je med malim in velikim paketom ali 50 €.