Osebno svetovanje

“Vse je to res in prav in logično. Tudi pri moji bolezni bi lahko preverili, kako je vse skupaj potekalo. Ampak kako? Kakšen konflikt naj iščem? Kdaj naj bi se ta zgodil? Kako naj ga rešim? Kakšen bo nadaljnji potek moje bolezni? Katera terapija bi bila smiselna in sploh, česa ne smem narediti?”

Cela vrsta podobnih vprašanj se poraja v nas. Naloga osebnega svetovalca je, da na t.i. konzultaciji ali (po)svetovanju, pomaga bolniku najti odgovore na njegova (Vaša) vprašanja. Zahvaljujoč naprednim tehnikam in visoki stopnji znanstvenega pristopa lahko na teh svetovanjih najdemo kar nekaj rešitev:

  • Kakšna je konkretna čustvena vsebina biološkega konflikta, ki je sprožil vaše obolenje? Z malo sreče se boste spomnili celo eventualnega konkretnega sprožilnega dogodka, v vseh njenih podrobnostih.
  • V poglobljenem razgovoru s svetovalcem boste lahko spoznali mehanizem vašega trenutnega biološkega programa – obolenja. Prepoznali boste posamezne faze, potek in morebitne simptome, ki vas mogoče še čakajo na poti do končne ozdravitve.
  • Dobili boste tudi nekaj informacij glede možnih smiselnih terapij, ki bi bile lahko alternativa strogim protokolom uradnega zdravstvenega sistema. Na podlagi teh informacij se boste morda lažje odločali glede nadaljnjih korakov na poti do končne ozdravitve.

Pri akademski medicini izhajajo iz predpostavke, da je vzork za bolezen neka okvara v telesu: celici, genetskem zapisu, DNK itd. Nova medicina uspešno dokazuje svojo trditev, da se Mati Narava ne pokvari. Vse to kar doživljamo je dokaz kako se na vso moč trudi – in priznajmo si, da je pri tem uspešna -, da bi vzdrževala ravnovesje. Tudi takrat, ko mi včasih malo zaidemo.

Največji sovražnik današnjega človeka so nepoznavanje, strah, tesnoba in negotovost. Že to je dovolj, da se sprožijo bolezni. Vam pa lahko osebni svetovalec pomaga ravno s tem, da vam pomaga razumeti te procese. 

SPOZNANJE JE TISTO, KAR VAM LAHKO PRINESE NOTRANJI MIR IN OZDRAVITEV. NEMUDOMA SI ZAGOTOVITE TERMIN!