NOVO – Antistres terapije

Antistres terapije z SCIO biofeedback napravo

Dbusiness-meeting-378412anes je stres praktično prisoten v našem življenju v tolikšni meri, da ga pogosto niti ne opazimo. Presenečeni smo samo takrat, ko nas nekaj »položi« na tla ali pa enostavno pobesnimo. Strokovna in laična javnost enako menita, da je prav stres tisti skriti sovražnik, zver in plenilec, ki v največji meri ogroža naše zdravje.

Stefile1871287264515 tudi vi pod stresom?
Pogosto se dogaja, da se ne morete odločiti ali bi zbežali ali pa nekoga udarili?
Se vam zdi, da ste ujeti v past, iz katere ne morete pobegniti?

Življenje zahteva od vapurse-522622s vse hujše obremenitve in ste pod hudim pritiskom?
S kakšno oceno bi opisali stopnjo vašega stresa, npr. na lestvici od 0 do 10?

Ali ste že razmišljali, kako bi se spopadli s stresom?

SCIO2V našem centru vam ponujamo možno rešitev. Antistres terapija z eno najsodobnejših naprav in programov. To je Nelson SCIO elektro-fiziološka biofeedback naprava in program Claps32.

Ta naprava zaznava elektro-fiziološko reaktivnost vašega energijskega polja, ob prisotnosti dejavnikov stresa (stresorjev). Sistem je kalibriran tudi za merjenje zelo finih in subtilnih električnih reakcij na velike skupine bioloških in medicinskih stresorjev. Poleg teh pa pokaže še druge kazalnike, ki omogočajo dodatne vidike za lažje razumevanje stresa. Občutljivost naprave je nastavljena tako, tako da zaznava tudi najzgodnejše znake notranje napetosti in dejavnike, povezane s stresom.

Naprava deluje fenomenalno! Istočasno, ko meri elektro-fiziološko reaktivnost vašega energijskega polja, vnaša tudi frekvence za njihovo harmonizacijo oziroma uravnovešanje. V istem koraku se torej izvaja in meritev in terapija. Vaše je samo, da ste ves čas terapije sproščeni v kar se da največji meri.

Prva terapija traja najdlje, saj je potrebno opraviti celo vrsto nastavitev, protokolov in formalnosti. Prav je, da temu uvodnemu – spoznavnemu – dejanju namenimo vsaj 90 minut v sproščenem okolju.

Druge terapije običajno trajajo približno 60 minut.